1. WAAR KAN IK EEN KLACHT INDIENEN?

Heeft een vraag net teveel gevoelens bij je losgemaakt? Een vriend verloren? Je kan je ei kwijt via info@sores.nl

2. HOE IS SORES ONTSTAAN?

Sores is ontstaan in onze vriendengroep. Wij hadden het langzamerhand wel gehad met het perfecte plaatje. Een groot huis, een mooie partner, een goed salaris en een afgetraind lichaam. Wij hebben gemerkt dat onze vriendschap veel dieper is geworden nadat we niet alleen onze prestaties met elkaar deelden, maar ook onze misère.
Wij hebben enorm gelachen om elkaars ontevredenheid en verkeerde levensbeslissingen. Sores kleurt het leven, creëert karakter en maakt ons interessant. Het delen van de ellende binnen de groep maakt het luchtig. Dat gunnen wij andere ook!

3. KAN IK EEN SORES-VRAAG MET JULLIE DELEN?

Wij zijn continu op zoek naar de beste Sores-vragen. Heb jij een ongekend grappige vraag? Deel hem met ons via info@sores.nl

4. MET HOEVEEL MENSEN KAN IK SORES HET SPEL SPELEN?

Door de diversiteit van de vragen adviseren wij met minimaal 4 spelers te zijn. Voor de meest intense Sores-ervaring blijkt maximaal 10 spelers de norm. Maar dat zijn slechts richtlijnen. Hoe meer Sores hoe meer vreugd!

5. HOE OUD MOET JE ZIJN OM SORES HET SPEL TE SPELEN?

Wij controleren natuurlijk niet op leeftijd. En wij zijn de laatste die op dat gebied mensen zullen discrimineren of uitsluiten. Sommige vragen kunnen pittig zijn. Sta jij op jongere leeftijd al stevig in je schoenen? Probeer het dan gewoon eens.

6. ZIJN ER RISICO’S VERBONDEN AAN HET SPELEN VAN SORES?

Psychologen en pedagogen raden aan om Sores te spelen. Het delen van je sores blijkt in de huidige “geluksmaatschappij” een perfect middel te zijn om hechter met elkaar in contact te komen.

7. WIE HEEFT DE ILLUSTRATIES VAN SORES HET SPEL GEMAAKT?

De Sores-kaarten bevatten natuurlijk fantastische illustraties. Deze zijn gemaakt door onze eigen illustrator Maaike Brandsma. Je kunt al haar creatieve uitspattingen bekijken op www.meikebrandsma.com!

8. DENKT SORES OOK EEN BEETJE AAN HET MILIEU?

Natuurlijk! Al onze kaarten zijn gemaakt van papier met het FSC keurmerk en de verpakking is voorzien van een PEFC keurmerk. Wij dragen bij aan mooie gesprekken, maar ook een beetje aan een betere wereld.

9. KAN IK ME AANSLUITEN BIJ TEAM SORES?

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Mocht er geen vacature online staan, deel dan jouw open sollicitatie via info@sores.nl.